Vi har utökat flocken med en liten Border Collie-kille som heter Seemework Zap 🙂 . Vi hämtade honom i måndags så han har varit här några dagar. Han är en aktiv och social kille med mycket stor kamp- och matlust. Det är ju så man vill ha det. Pep älskar sin nya kompis, de har verkligen roligt tillsammans. Det känns som Pep tycker att han äntligen har hittat någon att leka med som förstår precis hur det skall gå till, lika barn leka bäst antar jag. Tux har väl så smått börjat acceptera honom, han håller honom dock kort. Fast jag tror det är rätt bra, Pep är snäll som attan så det är lätt annars att han tror att man kan fara fram hur som helst i livet och mot andra hundar vilket är farligt och olämpligt.

Jag har inte hunnit fotografera honom med riktiga kameran än så det får bli två mobilbilder tillsvidare. Jag har mycket att göra så bloggen går lite på sparlåga.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.