Det har varit några sjukt hektiska veckor. Det började med ett sent beslut om att jag skulle följa med till Indien för att hjälpa till med ett projekt på jobbet. Det visade sig vara rätt svårt att vaska fram visum fort och dessutom ställde en person ut biljetterna till Indien utan att jag hade okejat det. Det gjorde mig ytterst stressad och det hela blev rätt jobbigt för mig. Allt löste sig genom att jag körde tur och retur till Stockholm för att hämta ut mitt pass med visum. Väldigt jobbigt att köra tur och retur på en dag men det gjorde att jag kom iväg.

Det har varit en vecka fylld av jobb och åter jobb. Inget turistande den enda dagen jag var ledig, orsaken var att jag inte kunde få med mig någon ut. 🙁 De ville inte för de var rädda för trafiken. Den är helt galen! Hela familjen på en motorcykel utan hjälm och mamman har spädbarnet i famnen är en vanlighet. Bälten behövs bara i framsätet, dom andra plockar de helt sonika bort så att de istället kan stuva in fler i bilen. Likadant när det med nackskydden. Så det är nervöst när man åker bil för man vill inte krocka. Krock känns dock som något som är väldigt lätt hänt då de kör fort som fan, vägarna används av alla möjliga djur inklusive kor som bara parkerar mitt på vägen. Annat är det maten, den är helt fantastisk (tills man åker på magsjuka då…).

Här är några bilder som är tagna från bilen till och från jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.