Den sista parken vi besökte heter Tarangire National Park eller Elephant Farm 🙂 och ja det var helt enormt med elefanter i denna park. Det var riktigt skoj att se elefanter så nära i det vilda. De verkar vara stora personligheter, livsnjutare och sen är snabeln helt otrolig rolig. Den funkar till allt 🙂 .

De höll på i den här lervällingen, de mindre la sig och rullade sig. De andra fick göra på andra sätt för att täcka sig med lera. De svängde med snabeln och försökte spruta ut vatten/lera över sig själva. Efter att de hade lerat in sig så var det dags för nästa behandling, att lägga sand/jord på ryggen 🙂 .

Liten som har fått lera i ögat, men det går ju fixa med snabeln.

En jätte som kommer lufsande mot vattenhålet.

Stor och liten 🙂

Det här var ett vattendrag som gick genom parken. Här höll inte elefanterna alls på så som ovan utan här drack de och höll inte alls på och sprutade vatten. Antagligen för att vattnet var rent och de vill ha lite lervälling.

När man tankar hos mamma så måste man vika upp snabeln på huvudet 😀 .

Blåkråka tror jag..

Hybrid Lovebirds

Waterbuck som spanar efter något som är suspekt.

Kungsfiskare

Två vårtsvin som inte riktigt var vänner.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.