Jag var lite missnöjd med några saker på träningen igår med Pep.

Kom på sen att det verkligen inte var länge sedan många av sakerna var helt obefintliga. I slutet av november/början av december trodde jag aldrig vi skulle kunna tävla för så fort det blev fart in mot slalom så missade han slalomingången. Ja, slalomingångar har varit supersvåra att träna med honom öht. Nu är jag riktigt taskig mot honom, genom att vara dåligt placerad och göra konstiga saker innan slalom så det är ju enorm skillnad.
Han har faktiskt lite fart nu ffa om man jämför med hur det var innan och det känns ändå som han har ambitioner att springa fort, så kändes det inte innan. Jag glömmer verkligen fort för det var som bortblåst att det faktiskt har varit så, märkligt.

Tux var en stjärna som alltid 🙂 🙂 .

3 svar

  1. Jag kollade inte Peps ingångar så dom kan jag inte uttala mig om, däremot så tänkte jag faktiskt på vilket tryck han hade inne i slalom. Du får inte glömma bort att lista det bra också 😀

  2. Håller med Martina, jag tyckte att han hade fint driv inne i slalom. För övrigt med! Tycker det är dax att sudda bort seg-Pep och peppa Pepstern! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.