Silvia Trkman och Ready-Steady-GO! – 33 Tips for More Speed, den nedladdningsbara versionen.

Med tanke på allt mitt klagande på Pepsterns tryck så var det väl kanske inte så oväntat att jag köpte denna. Jag har kollat på den två gånger och det lär bli fler gånger. Om inte annat så kan man titta på den för att bli avundsjuk Silvias omgivningar. Det ser helt enkelt inte helt fel ut, vackert vackert.

Detta är verkligen den bästa hundträningsfilm jag har sett än så länge. Det finns otroligt mycket matnyttigt i denna film.

Det är svårt att ge någon sammanfattning, filmen spänner över rätt många områden men jag tror faktiskt många ekipage kan få flera bra tips på hur de skall få ut mer av sin hund. Som sagt jag gillade den väldigt mycket, det enda negativa jag har att säga är att ljudkvaliteten ibland är kass. Den får vilket fall 5 Loppor av mig.