Jag har varit i Stockholm och arbetat i en vecka. Jag gillar inte att jobba i Stockholm, jag tycker det är rätt meckigt med hundarna och dessutom är det svårt att köra där. De bra hotellen är oftast hutlöst dyra vilket också är nackdel då jag inte riktigt har mage att boka in mig på sådana hotell. Denna gången gick jag helt och hållet på ett tips från Bra boende med hund på Facebook och det var verkligen ett lyckokast. Jag bodde på Park Inn i Hammarby Sjöstad. Rakt över vägen kan man säga låg Nackareservaten så där var vi och promenerade varje dag, både på morgonen och på kvällen i elljusspår.

Det var kanonfint att prommenixa där och hotellet var också kanon, verkligen hundvänligt.

När jag kom till Hammarby Sjöstad fick jag en känsla av att man inte fick ha annat än vita ljus som utebelysning. ALLA tycktes ha vita ljus, jag tyckte nästan det var lite spooky eftersom jag inte kunde se att någon enda hade valt att ha färgade ljus. Efter flera kvällspromenader med hundarna hittade jag faktiskt några rebeller som vågade ha färgade ljus…vet inte men det kändes otroligt svenskt med alla dessa vita ljus och de moderna husen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.