Köpte Silva Trkmans Ready Steady Go i födelsedagspresent till mig själv. Jag har inte hunnit se klart på den än men hon säger vilket fall en sak i en mening som jag fastnade lite för. Rätt naturlig men jag har inte reflekterat så mycket över det ändå – att balans är viktigt för fart….Pep har rätt kass balans och jag har varit lite sämre på att träna balans/koordinationsövningar med honom än vad jag har varit med de två hundar jag har haft tidigare. Mycket beroende på att jag har lagt mycket energi på tryck/fart/pepping och sen har förstås vallningen tagit en hel del i anspråk.

Pep är väl inte obalanserad så att man tror att han är sjuk men väldigt obalanserad för sin ålder. Tänkte att vi skulle fokusera på en hel del på balansövningar nu då (balansboll, lyfta ett/två ben i taget, fyra tassar i skål osv). Det passar ju bra så här i vinter/regntider när man gärna är inne en del och tränar.

4 svar

  1. Tina, jo kanske…
    Åsa: Jag tycker den verkar bra men har nog knappt kommit halvvägs. Det är väl en hel del som man redan känner till men tycker än så länge att hon ändå utvecklar det på ett bra sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.