Helgen spenderades på seminarie och rundvandring i Nordens Ark. Det var väldigt skoj att se och även att lyssna på. Jag har aldrig varit på Nordens Ark tidigare och önskar att jag hade haft mer tid att gå runt. Dels stängde parken och dels blev det väldigt mörkt. Men vi fick se när de tränade några av djuren vilket var väldigt skoj. All träning som de gör har en praktisk betydelse så det är inga cirkuskonster.

På söndagen var det seminariedags. Nu är det så att det finns en person som redan har skrivit väldigt väl om flera delar av seminariet med Ken Ramirez, det hittar du här och här så jag kommer inte skriva så utförligt om det. Jag tycker att Ken var väldigt bra. Jag gillar när folk gör skillnad på; det här tror jag på men jag kan även se att detta fungerar men jag väljer att inte använda det för att….Han var väldigt tydlig med detta. Jag var lite orolig innan att jag faktiskt inte skulle hänga med, att det skulle vara så tekniskt så att jag inte fattade. Men det var inga problem, antingen så är man rätt insatt eller så var seminariet väldigt väldigt basic. Jag tror faktiskt jag skall se om jag orkar plöja Kens bibel någon gång, det är väl ett gott betyg.

Här är lite bilder från parken.

 

Tiger träning, först handtecken för att den skall lägga sig och sedan belöningsdags.

Sen blev man trött 🙂

Targetträning..

Uttrarna var himla roliga, gillade dom skarpt!

Europeisk vildkatt, tränade av Eva Bertilsson.

Vitryggad hackspett, väldigt rödlistade

Gråben i skogen

Pallas katt, känner att vi har något gemensamt 🙂 eller kanske 🙁

Puduhjort, så söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.