Jahapp, då får lill-pepstern tävla agility från och med idag :). Igår var den stora 18-månadersdagen och den firades med pompa och ståt….eller kanske inte. Vi tränade vilket fall lite och myste i sängen lite 🙂 .

Pep som verkligen inte har varit någon racer och dessutom rätt svår att träna har verkligen utvecklats jättemycket sedan augusti. Han är väl ingen racer nu heller men han är mycket mer träningsbar. Till exempel så fick jag lägga allt sådant där det lätt blir fel åt sidan för annars blev han helt sänkt och drog ned på farten så mycket att det knappt fanns något att belöna. En sådan sak har varit slalomingångar. Men nu för några veckor sedan upptäckte jag att han blev inte alls låg av att få göra om, så dagen efter testade jag att börja träna självständiga ingångar. Nu efter väldigt få repetitioner så tycker jag att han är riktigt duktig, han suger inte helt in som Tux men han har verkligen fattat ingångarna 🙂 . Så även om vi inte har farten som jag vill så har han blivit rolig att träna och det räcker himla långt.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.