Det är så mycket roligare att valla med Pep nu än för några veckor sedan. Då var det så himla mycket bråk att jag höll på att bryta samman. Nu har han upptäckt att det finns lite nytta med att samarbeta = man får göra mer och gå längre med fåren. Tror även han börjar få lite grepp om framdrivningarna även det ofta går för fort så ser jag att han självmant har slagit av på takten när fåren börjar komma mot mig. Jag behöver inte heller lägga honom precis hela tiden.

Igår gjorde jag dock ett misstag när vi tränade för Peter. Hade två riktigt fina pass och sedan var jag lite för girig (det blev liksom en gång för mycket). Som avslutning ville jag testa lite längre hämt och det gick skit, han låste helt på fåren och gick bara rakt fram. Det gick inte att få ut honom med några medel i princip. Idag testade jag igen och visst var han snäv men inte låst som igår så idag fick jag ut honom.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.