Det är bara galet att köra till Österrike för att springa 4 lopp, med lite tur 6. Galet, knäppt och dessutom dyrt! 😀

Nu har jag vilket fall varit där och dessutom sprungit final. Fast bra var jag inte och det känns frustrerande.

Agilityloppet
Fick en vägran på långhoppet då jag klev av från linjen alldeles för tidigt, patience patience.

Hopploppet

En rivning, delar av loppet var bra och delar var mindre. Bitvis var jag supermesig handler och valde även bort det som jag tyckte var den mest offensiva lösningen eftersom jag var rädd att diska mig. Det var en rätt speciell bana som jag väldigt gärna skulle vilja träna på igen.

Lagagilityloppet

Två rivningar! Höll Tux rätt hårt för att inte diska mig, rivningarna kom nog på grund av detta.

Laghopploppet

Nolla på en rätt blygsam tid. Att tiden inte var superbra var kanske inte så konstigt, loppet var lite fladdrigt och Tux tvekade i en situation där många hade diskat sig.

Höll Tux jättehårt för jag var rädd att vi skulle diska oss

Individuella finalen

Jävla skitdisk. Förutom disken var loppet vårt bästa, där körde jag ÄNTLIGEN på. Tux tog ett hinder där de skulle in på baksidan från fel håll. Jag var aningen sen med att visa och detta berodde på att jag halkade när jag bromsade in.

Känslan

Tyvärr är känslan att vi inte räcker till, att vi är för långsamma. Dessutom har jag väldigt svårt att köra så som jag gör på en vanlig tävling, framför allt i kvalloppen. Jag är så himla rädd för att diska mig så det blir liksom den primära drivkraften och det vinner man inga lopp på i dessa sammanhang.

Förnuftet

Även om känslan är att vi inte räcker till så är förnuftet lite vettigare, de som placerade sig i finalen har jag ju tävlat mot och faktiskt slagit. Så helt omöjligt är det inte, jag måste bara bli fan så mycket bättre att tävla i stora sammanhang och ffa i kvalsituationer som är nästan förlamande för mig.

Allmänt

Hela tävlingen var helt otroligt dåligt arrangerad. Tänker inte gå in på detaljer det var helt enkelt inte mycket som var bra. Så här i efterhand önskar jag att jag hade läst på reglerna. I lagloppen gjorde jag allt för att nolla men kvalet är liksom en poängberäkning på placeringar vilket innebär att två mediokra nollor kan vara ’halvt värdelösa’ om ett annat lag har en riktigt bra nolla och en bra 5:a t ex.

Viktigaste av allt, hade jag roligt?

Ja, överlag hade jag roligt. Jag hade nog haft riktigt roligt om jag hade vågat satsa mer.