I helgen tävlade Tux och jag agility, för ovanlighetens skull 🙂 .  Det gick fortsatt sådär.. I båda agilityloppen tog jag om ett eller två kontaktfält. Söndagens agilitylopp var annars riktigt riktigt fint. I lördagens hopplopp rev Tux två hinder, först kände jag mig lite förvånad och irriterad över det. Men den ena rivningen får jag nog ta på mig då jag var dåligt placerad. Sedan tänkte jag på att jag sprang 17 lopp på Dania med en rivning, lite perspektiv kan vara bra ibland. Söndagens hopplopp nollade vi på pappret eller egentligen hade vi 5 fel för Tux hoppade upp på mig men domaren såg inte det (det var ingen liten beröring heller).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.