Pep har gått sin första agilitykurs 🙂 . Det blev väldigt avancerat för lille lille Pep och han bekräftade det jag har haft lite av en magkänsla av men egentligen inte testat så mycket – att han har väldigt bra förståelse för handling.

Vi gick kurs för Jenny Damm och Zeljko Gora i dagarna 2. Jag hade anmält mig till handlingsdelen, den andra delen var foundation och skulle innehålla en hel del hinderinlärning vilket jag kände att jag kanske inte var så intresserad av. Handlingsdelen var klass 2-3 kombinationer av varierande längd, dvs långt mycket svårare än vad vi har tränat på. Hur som haver så är jag nöjd med Peps grundkunskaper i handling, han har än inte det trycket jag vill ha men jag tror faktiskt att det mest beror på att hans fysik är så outvecklad (om den någonsin kommer komma?) än dålig motivation eller att han inte vill. Nu blir det flera steg tillbaka till grundträning och hinderinlärning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.