Eftersom jag så ofta klagar på lill-pepelito så skall jag skriva att idag imponerade han stort på matte :D. I måndags tränade slalom för första gången i lite fart/bana, bara ett 4 pinnars slalom. Visst har vi haft fart innan men det har mest varit ett till två hinder. I måndags fick han slalom för första gången på en fartsträcka så han fick bromsa för att klara det. Idag hade 8 pinnars och hade byggt det lite annorlunda så vi kunde få till ingångträningar med fart. Hur som haver så fixade han verkligen en riktigt svår ingång, man såg verkligen att han tänkte till. Jag blev verkligen förvånad, vi har tränat ingångar men inte så här svåra. Ja, överhuvudtaget så var han verkligen duktig med slalom, fixade bakombyten, framförbyten och att bli skickad långt ifrån mot slalom där han måste leta ingång själv. Så nu får han vara lilla Superpepstern ett tag…

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.