I tisdags var det sista gången för oss hos Peter för denna termin. Det har verkligen varit himla bra, det passar oss helt enkelt.

Det som suger är att jag inte har fixat något ställe där jag kan valla på egenhand, trots att jag har försökt. 🙁

Träningen i tisdags gick rätt bra och lite dåligt. När vi skulle köra lite mer bana så flög fan i Pep och han fick fetvadd i öronen. Men han gjorde mycket bra också och Peter sa att han kommer bli riktigt bra (och det gillar vi ju 🙂 ). Förutom drivningarna som då kan bli väl hetsiga så är måste jag börja träna fösningarna mycket mer. Pep tänker hämt och jag tycker det är skitsvårt att se när han går rätt, ibland slinker han liksom bara iväg innan jag ens har hunnit fatta vad som händer. En sak som var bra och som jag nog visste men hade glömt var att jag måste tänka mycket på röstläget, om jag säger come by och away fort så går han mycket snävare och är jag lugn när jag säger det så går han mycket finare. Sist tyckte jag att han gick snävare och snävare men jag blev nog mer och mer stressad = att jag pratar fortare/hetsar. Sen är det, det här med att jag lägger till ‘Pep’ före kommandona när jag stressar och jag hör inte ens det. Så det är patience, patience som gäller…

Jag har vilket fall kommit med på en kurs för Karin Söderberg i sommar och så skall vi försöka valla på några andra ställen under juli. Och så får vi hoppas vi får komma tillbaka på träning till sensommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.