Mina funderingar kring diskussion på agilitylistan om att man inte borde få starta start nummer två efter disk.

Om man inte skall få starta efter disk så är det bye bye SM för vår del. Jag tror det kostade cirka 4000 kr eller mer för mig att åka till Solna för att tävla då klasser. Att inte ens få köra två klasser gör situationen omöjlig tycker jag. För mig är det inte försvarbart (det är knappt idag) att lägga ut sådana summor för så lite tävlande. Då siktar jag inte mig på andra saker istället.

Sen tycker jag att det är konstigt att börja i den ändan när vi knappt använder fredagen. För mig känns det mycket mycket naturligare.

Dessutom ser jag en generell trend att tävlingar blir mindre och mindre för de som betalar och deltar, dvs dom tävlande. Man skall ut så fort som möjligt efter disk för att ta ett exempel. Jag gillar inte utvecklingen.

Ett svar

  1. Jag håller med,börja med att använda fredagen o se vad det gör med tiden.

    Själv avstod jag mitt lopp på söndagen, med en ond fot och ett diskat lag tyckte jag inte det var värt det att få någon annan att värma upp hunden i regnet för att köra lagloppet… HAde vädret o foten varit annorlunda hade jag däremot görna kört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.