I torsdags och fredags var jag i Uppsala och höll kurs. Sicken tur att jag inte har valt att satsa på den rollen :), jag hade nog hamnat på psyket direkt. Jag kan nog säga att även om det ibland känns lockande att hålla på med hundar på heltid så har jag inte självförtroendet för att det ens skall vara realistiskt. Stor klump i magen, ågren, oro är vad jag känner innan kurs. Det är dessutom krävande mentalt, känner att jag hela tiden försöker väga vad jag säger så att jag säger det rätt och säger rätt saker :). Jag hade inte heller kunnat profilera mig och göra reklam för mig själv eftersom det ligger så långt ifrån mig själv. Men, oavsett detta så tycker jag att det är väldigt roligt att försöka dela med sig av det man ser och försöka ge konstruktiv kritik. Tveeggat mao men jag har nog gjort rätt karriärsval som inte satsar på hundar…

Det var meningen att jag skulle ha tävlat i Bro-Håbo en dag men eftersom det var förlagt till eftermiddagen så kände jag ville hem, inte sitta och vänta för att sedan komma hem 1-2 på natten. Det var dessutom såååå varmt vilket gjorde att man blev trött och det var inte helt lätt att hitta på saker. Nu kom jag hem sent på natten men fick två lediga dagar hemma, har tränat och promenerat men mest varit lat. Körde till Teba på lördagen och köpte en Furminator, så himla bra! Tux har sett lite dassig ut i pälsen, förmodligen på grund av underullen. Nu ser han mycket finare ut då jag har fått bort massor av ull, skall köra en dust till senare i veckan. Här är en bild på vad Tux och jag pysslade med på lördagen:

3 svar

  1. Till mig med! Har helt ärligt aldrig fått så mycket bra hjälp på en och samma kurs. Så om du skulle ångra dig om karriärvalet kan du räkna med mig som kund 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.