Känner en klar besvikelse!

Ett tag kändes det som att reglerna kring uttagningarna gick åt rätt håll men sedan typ två år tillbaka så har det ändrats tillbaka och jag gillar det inte alls. Jag ogillar denna godtycklighet som det har öppnats upp för när det gäller landslaget. Man kan frångå poängordningen grundat på jag vet inte vad, det leder till orättvisor och kommer leda till orättvisor. Vad är det för fel på raka puckar som i Finland och numera även i Norge? Nu diskuterar jag inte årets lag utan generellt hur det borde se ut i mina ögon.

Hade landslagsuttagningarna inte gått i Skåne så hade jag förmodligen inte åkt i år. Orsaken var att jag har ingen lust att lägga en så stor summa pengar som det ändå blir att åka långt, betala boende, eventuellt ta semester men sedan ändå kanske inte komma med för att någon TYCKER något om mig och min hund. Jag har redan nosat på det där och luktade inte gott. Förra året kom jag på delad 7:e plats och blev petad medan båda andra på samma plats blev uppflyttade. Argumentet var att de var snabbare och stabilare. Visst, man kanske skall behöva kunna ta sådant om man söker till landslaget problemet är bara även de som kommer med kommer få höra sådant eftersom luddiga regler leder till spekulationer och konkurrenssituationer uppstår där folk faktiskt kommer säga otrevliga saker för att sätta sig själv/eller någon man gillar i bättre dager. Vidare är tyckande sällan objektivt utan en massa andra saker kommer dras in, hur poppis man är och annat trams. Nej, usch…

Och nu kom nästa sak, att förmodligen kommer uttagningarna till EO gå samtidigt som uttagningarna som då går samtidigt som WAO. Allt detta är beslutat för att någon tror att det inte finns något intresse för WAO, ursäkta mig men tro kan man fan göra i kyrkan. Undersök saken istället! När jag var lite involverad i det här med WAO så var det flera som ville åka och det väldigt namnkunniga ekipage. Dessutom om man skulle vara skadad/sjuk EN helg i maj så är man körd hela det året.

🙁

Ett svar

  1. Håller absolut med dig om att möjligheten till godtycklighet öppnar upp för mer ont än gott på sikt. Trist att pendeln verkar svänga tillbaka åt det hållet. Nu menar jag systemet i sig o ingen specifik uttagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.