Tittade precis igenom filmerna från landslagsuttagningarna och usch vad jag haltade! Blev lite förvånad själv för tycker ändå jag har kunnat springa på bra inne i hallen. Jag har fortfarande en hel del bekymmer med knät och jag är riktigt riktigt less på det. Det har gått 3 månader sedan operationen och jag har försökt att vara duktig med att träna men också se till att vila. Det är lite av ett moment 22 då om jag vilar mycket så stelnar knät till och tränar jag så stelnar det också fast på ett annat sätt. Just nu så känns det som smärtan kan jag leva med men det här med att benet känns segt/svagt när jag springer är jobbigt. Det sätter sig i huvudet och jag känner att jag inte riktigt litar på benet.

En annan sak som jag tycker är jobbig är att jag gärna skulle vilja ha mer hjälp med träningen eller åtminstone någon som säger att det är ok med knät men även här känns det lite som moment 22. Jag vill inte vända mig till läkaren som opererade för han var så negativ att jag bara blev ledsen (pallar verkligen inte gå igenom det igen), går jag till sjukgymnasten så känns det som de är jätteförsiktiga för att knät är svullet fortfarande samt att det gör ont. Dessutom så har det inte varit så mycket ny input från deras sida sista gången jag var där, det blev liksom mest konstaterande av det jag redan vet.  Det känns väl inte helt enkelt att komma till en ny ortoped. Samtidigt så tycker jag INGET händer just nu, benet känns svagt fast jag tränar och tränar, knät är svullet och svullnaden vill liksom inte lägga sig, verkar inte göra någon skillnad vad jag gör när det gäller svullnaden.

Så på knäfronten kunde det ha sett bättre ut tycker jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.