Förra veckan efter landslaguttagningen blossade min förkylning upp igen. Jag var helt sänkt första delen av veckan. Var nere på klubben och tränade någon dag och på tisdagen var vi hos Peter och vallade. Första passet ute hos fåren tycker jag att det gick sådär men andra gången gick det sådär bra som det gjorde två gånger innan. Det blir också ett helt annat driv i Pep när jag tränar rätt/bra. Vi avslutade med att träna hämt. Första gången tycker jag Pep gick fint (har inte så bra koll!) men det var en fin båge, sen gick det lite fort tillbaka till mig 🙂 . Det kan ju ha berott på att jag inte heller sa något. Andra gången tyckte Pep att han kunde gå rakt på fåren så det blev lite strul. Tredje gången blev bättre igen, han tvekade lite precis sista biten. Jag känner att jag bara är imponerad över att han springer så långt bort och hämtar fåren 😀 .

På fredagen var vi hos Elin och träffade hennes räserfår, jösses vad de fåren kunde springa. Det var nyttigt framför allt för mig för jag blir så handfallen när ‘omständigheterna’ ändras. Någon liten stund gick det bra men mesta tiden gick åt för mig att försöka få tillbaka fåren för det var mycket en slank dom dit och en slank dom hit… 🙂

Peps pappa Mirk, foto av Lisa Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.