Jag passade på att köpa denna från Niina-Liina när de var här. Tänkte att det kunde vara bra då jag är rätt otränad efter knäoperationen. Den finns på svenska också. Clean Run har också en DVD med fysträning för handlern men denna filmen är helt annorlunda. Den innehåller massor av övningar och känns mycket proffsigare eftersom både Niina-liina och Janita har idrottsbakgrund. I Clean Runs är det mer två medelålders damer som kör lite lam gymping 🙂 .

Det är verkligen rätt många övningar, jag har kollat på filmen en gång och för att man skall få fullt grepp på alla övningar så lär man få kolla på filmen flera gånger. Givetvis är det inte så himla spännande att titta på men som sagt övningarna är bra och de är många.

Är man ute efter lite träningsinspiration för löprundan så är det denna DVDn som man skall köpa 😉 .

Här finns det mer info om DVDn (kör google  translate)

 

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.