Ser att Pep har en badkompis i Hoss, inte vilken Hoss som helst utan ni vet han som vunnit VM två gånger…oj oj ser nu en helt oanad potential i Sumpråttan. Detta bådar gott för allt hänger på hur man simmar….eller?

Här är film från när Tux och Pep lekte i höstas, från september. Någonstans i oktober/november ville Tux inte leka mer med Pep, sen nu i våras när jag började behandlingen mot anaplasma så började han leka med Pep typ 12 tim efter första tabletten. 🙂 Tux ragg är snygg!

6 svar

  1. Hmm… innebär det att det är kört för mina badkrukor? Squid doppade sig till magen igår, stora framsteg från förra året! Epic stoppade tassen i vattnet och drog förskräckt tillbaka den. Har ett jobb att göra i sommar.

  2. ;o)

    Det kan vara jag som hugger efter varje halmstrå också…..Min lean mean working machine som mer är en lean mean pussing machine 😀

  3. Härlig simstil, bara han inte sväljer så mycket vatten att han sjunker 😉 Blir också avundsjuk på simstället. Jag har ett ställe med väldigt små typ sumpsjöar som brukar vara varma nog i Juni som vi börjar simmandet i, de är så smutsiga att hundarna stinker efteråt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.