Trots att jag gnällde över knät igår så är detta den bästa knädagen på länge 🙂 . Tränade lite agility med Pep och Tux, springer inte helt obehindrat men klart bättre. Något blev helt klart justerat till det bättre.

Solen skiner, Pep artar sig i agilityn och det känns faktiskt som farten tar sig. Dessutom så har Tux tränat både igår och idag korta pass. Dagen kunde ha varit sämre..

Tux behandling mot anaplasma är avslutad. Jag vet ju inte om det är den som har orsakat hältorna (4 veckor sedan sista hältan nu) men jag tycker att Tux är gladare än tidigare. Svårt att sätta fingret på men han kunde vara lite sådan att han ville hålla sig för sig själv och han var lite ‘gubbig’ tidigare, nu är han med mer och som sagt gladare. Kanske är det jag som är inbillningsjuk, man vill ju så gärna och det känns som om man lätt griper efter varje halmstrå. Han var vilket fall grymt lycklig av den lilla agility vi sprang.

Skall toppa av dagen med grillning, så det kunde ha varit sämre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.