Jag var hos sjukgymnasten nu på morgonen och fick bekräftat någon som jag har en känsla av ett tag. Det är som att till och från så fungerar inte benet, knät, som det skall. Det blir slött och hänger inte med riktigt. Lazy leg liksom..Först testades styrkan på olika sätt och den var generellt okej men sedan när jag sprang på löpbandet och gjorde samma test så var det en muskel som liksom bara hade lagt av. Så jäkla märkligt..

Skall börja med vibrationsträning 2 gånger i veckan, få nya inlägg i skorna. De nya inläggen skall då förhoppningsvis hjälpa den där muskeln som vill koppla bort. Jag tror just det här med muskeln är det största problemet för benet blir liksom olydigt och hänger inte riktigt med vilket gör att jag har svårt att slappna och typ bara springa/gå. Jag har lite ont men det kan jag liksom leva med men den där muskeln som inte vill samarbeta är faktiskt besvärligare.

3 svar

  1. Huff, håper det bedrer seg fort! Har akkurat skadet et kne selv (ikke i nærheten av like alvorlig som ditt), men kjenner veldig på hvor dramatiske konsekvenser det får for alle planer man hadde om agility…

  2. Vilket besvärligt knä. Håller tummarna för att du får bukt med problemen. Att det är svårt att springa när ena benet inte riktigt gör som man vill och är skört kan jag intyga. Men lazy foot, det var en bra beskrivning av min jäkla stumma och “onda fot”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.