Igår var jag på föreläsning som Kenth Svartberg höll i. Den var underhållande, kanske inte så mycket nytt för mig då jag har gått kurser hos både Niina och Kenth innan. Denna föreläsning handlade framförallt om lydnadsträning fast det kom in en hel del agilityfunderingar 😉 . Roligast var absolut när Kenth berättade om sin springande kontaktfältsträning. Det är förstås omöjligt att återge såhär men först redogjorde han för alla ‘kända’ metoder och för- och nackdelar med dom (jag kanske inte höll med om allt men men). Då var det spännande, vilken metod hade han valt? Ingen, för han hade utvecklat en egen metod → 3 on 1 off 😀 . Tyvärr hade inte resultatet blivit som det var tänkt så då hade han provat ngra andra metoder med ungefär samma resultat som den första. Då fick det bli gamla hederliga 2+2. Och nu när de fått ordning på det så hade de faktiskt återgått till att träna 3 on 1 off med vissa modifikationer. Det var hur som helst himla målande och man kände igen sig.

 

*forstsättning följer* 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.