Gång 4 innebar frivilliga sitt, stå och ligg med variationer och störningar. Pep gick väldigt bra och han blev himla trött på slutet. Om jag skall gnälla något så var han lite väl mycket för att gripa om i lekpauserna. Fast å andra sidan så gjorde han några jättefina gripanden med hela munnen när jag utmanade honom, det har han varit väldigt ovillig att göra innan.

Han klarade frivilliga sitt och ligg fint, jag har kanske inte varit så noga med tekniken när jag har tränat hemma. Svårt det där, jag har liksom inte riktigt satt någon direkt ambitionsnivå för lydnaden. Vet inte riktigt hur noga jag orkar vara. Ugh, det är så mycket att tänka på när man tränar en ny hund.

Tanken är hoppstå som inlärning för inkallningsstå och låsta bakben till fjärren (två olika kommandon), det kanske räcker så? Måste nog läsa på någonstans, nu när jag skriver här så känner jag att inte riktigt vet vad jag vill. 😕

Ett svar

  1. Roligt att jag hittade hit o såg att du också har en Border Collie! (: Har själv en på snart 6 månader som ja ska använda inom vallning o agility (: Vad använder du din till? (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.