Hela helgen lång har lilleman Pep och jag gått vallkurs. Tänk att den blev av, mitt i vintern och med detta vädret. Det har varit trevligt och Pep uppskattade tiden med fåren :). Det var Peter Bengtsson som hade kursen och Pep var faktiskt den enda BC:n.

Jag kan verkligen inget och känner att jag inte ens vet hur det gick för jag kan så lite. Men det gick nog hyffsat, tycker att Pep var himla träningsbar – problemet är väl bara att jag inte riktigt vet vad jag tränar och vad jag skall träna. Sist han var ibland fåren så var han okontaktbar och jag trodde jag aldrig skulle få tag på honom igen så detta kändes som ett fall framåt. Sen tror jag att har fått lite bättre grepp om ‘lingot’, dvs alla termer som används och det är ju bra så man förstår vad folk säger.

Nu kan ju snön och isgatan bara försvinna. Det får gärna komma ett fint täcke av snö igen sen så det blir ljust och fint men ingen mer halka, tack för jag vill gärna fortsätta att träna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.