Igår fick Pepstern sitt första lite mer organiserade hoppteknikpass. Vi har kört lite lite hoppteknik innan men det har varit med bumpers på marken och jag tyckte de var lite för låga. Han hoppade inte riktigt och det gjorde att jag inte var helt nöjd, la därmed det för ett tag. Igår körde vi ett pass med lite studshoppning och ‘set point’-övning. Det gick bra tycker jag, tror jag skall försöka köra detta nu lite regelbundet. Han kan behöva koordinera sina långskånkar lite 🙂 . Det är bara det att det känns som ett stort projekt att ta sig igenom den där Susan Salo-DVDn.

Jag ju som sagt fått jobba lite på det här med kampen men det tar sig. När jag körde hoppteknikövningarna i går fick jag byta leksaken i slutet mot godis för han fick alldeles för bråttom till leksaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.