Ja, det är glest med uppdateringar och det beror på att jag inte har tid. Förra helgen var jag och Petra med Lira till Rättvik. Flera bra lopp men bara ett resultat. Jag ville åka till Rättvik för att jag tycker att det är jobbigt att starta i klasser med stora startfält, övning ger färdighet tänker jag…dessutom har jag inte tävlat på så många ‘stora’ tävlingar i år. Det var en lååång resa men gick rätt okej faktiskt, på vägen upp stannade vi Örebro och sov där.

Jag diskade mig som sagt i 3 lopp av 4 men flera loppen var bitvis riktigt bra. Tux kändes riktigt bra, synd bara att man alldeles för ofta skall göra något klantigt misstag. Ett lopp kom vi vilket fall runt och det slutade (förvånande nog) med en vinst. Kelpie kan kan man väl säga om den klassen, två Kelpies var snabbast (Lira som hade en skitfemma på en rivning).

Jag hade och har fortfarande överdjävligt ont i ryggen. Har suttit snett när jag har jobbat och började märka av det lite innan vi körde. På fredagskvällen och hela helgen var det riktigt besvärligt. På lördagsmorgonen/förmiddagen var jag osäker på om jag kunde springa. Jag kan säga att det svider rätt rejält att ha kört hela vägen till Rättvik och sedan känna att man kanske inte kan springa. Jag förbannade mig själv och svor dyrt och heligt att jag skall vara noga med min arbetsställning hädan efter. Hursom så med rejäl uppvärming så gick det, kände mig grymt hurtig när jag joggade upp och ned utanför ridhuset :).

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.