När den lille mannen anlände till Sverige fick jag hela tiden höra hur stor han var så oroade jag mig för att jag skulle få en älg. Nu är det tvärtom, kommer han växa upp och bli ståtlig gosse eller skall han bli mister babyface? Ja, det är ju inte bara huvudet som är litet, hela han är liten. När vi var på A3-utbildningen hade Anita Axelsson med sin Emmi och på pappret skiljer det bara 2 veckor mellan dessa hundar. I verkligheten såg Pepstern väldigt mycket yngre ut, så mycket barnsligare att jag nu börjar undra om det är något fel på honom. Pep är kanske inte så liten på höjden, fick honom till knappa 49 cm och han väger 13 kg. Men han är väldigt valpig i kroppen, det är mest 4 långa ben (långa i förhållande till kroppen) och två stooora öron. Han är även rätt valpig i rörelserna, det är liksom lite flaxigt och han trillar fortfarande en del så där som valpar gör. Uppenbarligen finns det alltid något man kan oroa sig för…  🙂

2 svar

  1. Hej Mette, Sam (brorsan) han är 50 cm hög och väger 14 kg.
    han är extremt valpklumpig. Står på huvudet ofta i leken. han hoppar inte upp i bilen ska bäras upp. Han trillar också som valpar gör……Men hav förtröstan. Jag tror de är lite sena. Huvudet är det inte fel på iallafall. utom att han kan bli lite sur om han inte får göra som han vill. då sätter han sig bara och ser allmänt oförstående ut. Sen har tyvärr sam fått all päls (han borde delat med sig lite till resten av kullen. )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.