Idag var sista dagen för min agilitykurs på klubben för denna terminen. Hösterna med kurs är rätt kämpiga tycker jag. Idag var bra för jag hade förlagt sista kurstillfället till förmiddagen så det var ljust. De två kurstillfällena innan har varit svinkalla, helt enkelt mindre skoj.

De sista två kurstillfällena har de fått springa banor från Mia Laamanen. Det har verkligen varit kanoners. Det är något med Mias banor, jag gillar dom verkligen. De är kul att springa på och det jag upptäckte nu under dessa kurstillfällen var att många av eleverna till mycket bra agility. Det blev ‘skicka och sticka’ och en hel del springande men också himla mycket handling.

Jag har haft dessa ekipage under en riktigt lång tid och nu känner jag att det är dags att börja med nya ekipage (är väl orolig för att bli tjatig). Fast lite sorgligt är det…Jag hade gärna fortsatt att ha kurser på typ denna nivå, klass 2-ish typ. Men klubben har superfå instruktörer och färre blir vi så tillväxten är grymt liten så någon måste göra något.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.