Envis som synden eller bara plain stupid…Vaknade tidigt imorse med sådan där helt otrolig skallebank, somnade om och vaknade en stund senare av att det var dags att gå upp. Fortfarande huvudvärk men något mindre. Tänker att den blir nog bättre efter lite frukost och frisk luft, när jag sitter i bilen mot Åhus så känner jag att det blev den inte. Jag kände mig ungefär lika dimmig som det var dimmigt utanför bilen där det var noll sikt. Men vände jag hemåt….? Nä, mot Åhus körde jag trots att jag mådde pyton.

Första klassen gick Tux fint generellt, tyvärr blev jag förvirrad i ett moment och kom lite sent till en serpentin med en push, mao blev det inte så mkt push. Tux stack in i en tunnel på grund av att jag inte hann göra pushen, skit.

I andra klassen så överjobbade jag en sväng i starten, Tux tappade fart och svängen blev inte så tight heller för han tyckte jag betedde mig konstigt och dessutom tryckte jag ut honom. I övrigt så var det väl egentligen inte så mycket att anmärka på, vi nollade och blev 3:a. Han och jag hade inte riktigt samma tryck som vi har haft tidigare. Men jag var inte i form och vi är inte helt i synk just nu, det strular lite på träningarna (alltså det blir mer fel vanligt) och jag känner att jag inte riktigt har samma braiga fealing som jag har haft tidigare. Hur som helst så tror jag inte vi idag hade rått på duktiga Petra och Lira som satte superfint lopp.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.