Vi tog ockå en liten detour till Wales på vår road trip. Först stannade vi i nationalparken Brecon Beacons. Det var fint, helt extremt mycket får. Vi gick på en ganska rejäl tur i parken, bland fårskiten 🙂 . Vädret var väl sisådär kan man säga, det regnade vilket fall inte.

M-fåren

Lite utsikt i parken.

Vårt hotell i Brecon, najs!

Katedralen i Brecon, där vi tog afternoon tea 🙂 .

Sticky Toffee Pudding

Sen körde vi lite längre norr ut i Wales, jag tyckte de delarna var ännu finare än Brecon Beacons.

Harlech Castle

En italiensk by som vi besökte, tror det hette Portmeirion. Himla överskattat enligt oss, turistfälla.

Vårt hotell. Himla trevligt ställe med restaurang och pub där hundar var välkomna. Det hände en himla rolig sak när vi satt på balkongen och käkade. Vattnet nedför hotell är en flod och det är ganska nära havet. Man slötittade lite på vattnet när man satt där och jag lade märke till att det på ett ställe såg ut som det var en konstig ström. Jag funderade på om floden var påverkad av ebb och flod. Helt plötsligt började den där strömmen flytta på sig först inte så fort men sen blev det uppenbart att det inte var någon ström utan något djur. Efter en stund och då hade flera människor samlats på balkongen kommer en säl upp med en fisk som den smaskade i sig. Kul, lite dramatik sådär.

En skylt i en affär 😀 .En annan skylt jag såg var ‘Dogs with well-behaved owners are welcome!’ , det är ju helt rätt det ockå.

Sista dagen i UK spenderades i Colchester som skall vara Englands äldsta stad. Vi tyckte den var rätt trist.

🙂

3 svar

  1. Vilken härlig resa du har gjort, helt underbara bilder! Tackar för att du lagt ut dem här, förgyllde min arbetsdag ;o)! Man MÅSTE nog besöka England någon gång känns det verkligen som nu!
    Stort GRATTIS till fina agilitytävlingar för er i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.