Det är en bra och kort sammanfattning av helgen i Kungsbacka.

Bäst känsla hade jag i första hopploppet där vi diskade oss för jag klantade mig. Vet inte om det loppet var bäst rent samarbetsmässigt eller om det var för att jag gillade banan så, en kombination. Orsaken till att jag gillade banan var att det fanns så många val, skall jag svänga höger eller vänster över hindret, kul!

Bakombyte – decel – framförbyte/threadle hamnade väldigt högt på min ‘måste träna på lista’. Alltså när man skall göra ett bakombyte, få hunden att bromsa in och sedan själv måste threadla eller göra framförbyte, tycker att det är skitsvårt och jag undvek dessa situationer genom att göra framförbyten som var rätt krystade och otajmade.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.