Förra veckan bjöd på 6 starter och vi fick till 3 vinster och 2 andra platser samt en disk. Vilket gjorde att Tux kvalade till SM 2011 sådär huxflux. Tux har varit superduktig, riktigt nöjd med honom.

Halmstad Lördag

Ag 3 – jag var lite velig inför detta lopp vilket resulterade i helt fel inställning. Orsaken var mitt knä* och jag tänkte att jag kanske skulle checka av kontaktfälten. Helt plötsligt hade Tux hoppat kontaktfälten i mitt huvud innan vi ens kommit in på banan. Först hakade jag upp mig på balansen tills jag insåg att han faktiskt gjorde precis om jag ville, ännu värre var det vi vippen för där bestämde jag helt sonika för att han hoppade och stannade honom, var på väg att skicka om honom tills jag insåg att han faktiskt gjorde en jättefin vipp och då ändrade jag mig och sprang i mål. Trots stoppet blev vi 2:a.

Hopp 3 – här skärpte jag upp mig och körde på. Vi gjorde ett jättefint lopp. Hade jag fått springa igen hade jag bytt bort ett framförbyte som jag inte placerade bra och dessutom var sen i men när jag banvandrade kändes det som jag skulle hinna. Återigen blev vi 2:a efter en finsk hund.

Halmstad Söndag

Ag 3 – disk. Vi missförstod varandra tidigt i banan och fick två vägringar och sedan körde jag mitt eget race så vi blev diskade.

Hopp 3 – vi vann 😀 . Bra lopp!

SBK Halmstads nya område var ju helt enkelt superfint, klubbhuset blev man inte alls avis på.

Peppstern klarade agilitytävlandet med glans, han tyckte nog det var en trevlig tillställning med massor av kul hundar och människor att hälsa på.

* jag har ett ärr som bildar ett veck på ett ligament i knäet, ibland när knäskålen glider över detta veck så blir det en blödning med efterföljande svullnad i knäet. Det är verkligen inte en liten svulland och den gör att knäleden blir stel, jag kan inte böja ihop benet ordentligt. Skitstörigt är det och jag kan inte göra så mycket åt det mer än gilla läget när det händer. Det är dock inte superofta som det händer men det gör vilketfall att jag springer sämre.

4 svar

  1. Ni är så superduper teamade och duktiga! Jag är otroligt glad för din skull över hur bra det går! (Och att du har fått en så söt BC-valp).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.