I tisdags och onsdags hade vi kvällstävlingar på klubben. Det är trevliga tävlingar tycker jag, inte så stora och lite sådär mysiga. Igår lyckades jag och Tux vinna båda loppen. Skoj! Själva loppen var inte några wow-lopp men inte heller kassa. På hoppbanan hade jag gått fel bana (inte första gången det händer), jag hade sett fel på 7 och 17. Jag upptäckte inte felet förrän jag såg en hund springa och blev rätt brydd. Det blev rätt okej på banan men sen höll jag mig inte till planen och det blev lite panik och impovisation. Svår bana men rolig ändå, man fick jobba från start till mål.

I agilitybanan blev vissa bitar väldigt bra och par bitar mindre bra. Tux var på väg mot fel tunnelingång i början av banan men är faktiskt lite osäker på hur jag skulle ha gjort för att få det bättre. Något att träna på helt enkelt. Jag vet att han kan flyta ut en del när jag inte är där och jobbar på svängen och nu drog han även mot fel ingång. Den andra saken som inte var så bra var A:et, där jag gjorden en serpentin men han blev seg av A:et då han tyckte att det var jobbigt när jag frontade honom. Det jag var riktigt nöjd med var slalom och linjen efter där jag kunde lämna honom riktigt mycket i slalom. 🙂

Ett svar

  1. Hoppas ryktet stämmer… isf GRATTIS till fortsatt segerflow och topplaceringar hela helgen!!!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.