Han landade med sin brorsa igår på Landvetter, beställdes för några veckor sedan. Är efter Kevin Evans Mirk och en tik som heter Meg. Han kommer heta Pep efter Joseph Guardiola, tränaren i FC Barcelona. Det lilla intryck jag har fått än så länge är det kommer bli något att bita i, väldigt mycket valp. Är på allt, allt skall in i munnen och de långa benen går och går. Han tycker redan nu att han måste gå längst fram. Han verkar väldigt orädd.

Tux tycker att det är jobbigt och det är inte utan att jag förstår honom. Han är väldigt på den lilla valpen och i morse tog han ett tigersprång rakt upp i huvudet på Tux. Inte så populärt. Just nu hoppas jag att han skall komma till ro i sin komposthage men han protesterar…

21 svar

  1. Vad roligt att du äntligen fått hem en efterlängtad valp! 🙂 Han ser korthårig ut…hoppas öronen reser sig sart oxå! 😀

  2. Du det hoppas jag också, korthårig blir han men jag tycker öronen ser lite tunga ut.

  3. Grattis! 🙂 Han ser verkligen bestämd och målmedveten ut. Söt, såklart, men det är något väldigt vuxet över hans ögon tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.