och jag saknar honom så 🙁

18 svar

  1. Men så sorgligt.
    Jag tittade nyss på fotbollsfilmen, vilken härlig individ, det är nåt visst med terrier.
    Jag beklagar sorgen.
    Kram Eva

  2. Lilla, lilla Ozzy jag kommer att sakna honom. Det är inte alla hundar som man verkligen gillar, men Ozzy var speciell. Han blev glad när han såg mig och jag blev glad när jag såg honom. Tårarna bara rinner nu. Men han har det bra där han är nu. Jag kan se honom springa runt på sin egen agilitybana i hundhimlen. Alla hinder ligger på lagom Ozzyhöjd och han får glatt hoppa alla kontakfält hur mycket han vill. Jag kommer att sakna den lilla terriern.

  3. Beklagar verkligen förlusten av en härlig kille med mycket go i. Det var alltid kul att se honom på träning, tävling eller i annat sammanhang. Han hade alltid go och väldigt mycket terriervilja. Det är dessutom jobbigt att mista en vän som varit med länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.