Delad 7:e plats blev det. Vi får se vad det blir av det, jag känner att i år har Tux och jag inget i landslaget att göra. Vi är helt enkelt för ojämna och osäkra. Det var dock skoj att vi fick till ett lopp och det ordentligt för då vann vi 😀 . Annars har det varit bra uttagningar, kanonfin hall och fina omgivningar med bra promenad och bad för hundarna.

Jag är nöjd med min och Tux insats på det sättet att vi satsade och hade skoj. Vi skall bara försöka fixa stadgan också 😀 .

3 svar

  1. Spännande, spännande! Så kul att ha hittat hit, då jag alltid haft ett öga för agility (på avstånd dock). All lycka till er framöver! 😀

    Hälsar, Leo & Lea

  2. Ja visst sprakade det kelpiepower i helgen! 🙂 Vi nådde inte riktigt ända fram denna gång bara. Men så har vi ju så svårtränad hundras oxå! 😉 Tack för alla diskussioner om handlingsval i helgens banor, det betyder mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.