Ja, det är bara att instämma i kören om ett välarrangerat SM. Det var trevligt även om jag var en av de få som faktiskt diskade mig individuellt. Det verkar som svåra banor på SM är vår grej 🙂 .

Fast även om jag och Tux diskade oss så var jag rätt nöjd fast jag var besviken. Jag var nöjd med att jag inte gick in med tankar som ‘vi måste komma runt‘ , ‘jag vill inte diska mig‘ och sådant. Det har varit ett gissel för mig och jag vill inte ha den inställningen när jag kommer till mästerskap. Nu blev det kanske lite väl laddat för nog hade jag kunnat vänta tills Tux var inne i den där tunneln innan jag började springa åt andra hållet (patience, patience). Men i övrigt höll jag helt och hållet planen och jag är nöjd med hur Tux löste banan. På något sätt så överskuggar min mentala inställning det uteblivna resultatet, för det var verkligen så skönt och droppa alla måste-, ska-, inte-tankar.

Vi sprang även lag och Tux och jag bidrog med ett felfritt lopp och en fem-felare genom en rivning. Laget kom på en 6:e plats och det är väl okej men man hoppas ju alltid på högre placering 🙂 .

Förutom den uppenbara baksidan med att diska sig (dvs besvikelsen med att inte vara med i leken) så kan jag konstatera att mängden bilder mot förra årets SM är enormt stor. Mycket jobb!

3 svar

  1. Wiiiee! Det positiva med att vårt favvoekipage diskade sig då, massor av dina underbara bilder! 😉 Härlig inställning, nästa gång sätter ni det och vinner hela “skiten”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.