I söndags var vi i danska Hilleröd och tävlade. Vi saknar fortfarande 1 cert i hopp och 1 cert i agility, de tycks aldrig komma. I Hilleröd diskade jag mig i två hopplopp och gjorde två bra agilitylopp. Jag är himla nöjd med Tux och faktiskt rätt nöjd med mig själv också, kors i taket 🙂 .  Tre av loppen finns här. Vi vann öppenklassen och kom 5:a i ag 3. I agility trean var det två tiondelar mellan ettan och mig, dvs femman. Givetvis lyckades en ej fullcertad hund ha några hundradelars bättre tid. Blir till att åka över bron igen….

Imorgon bär det av till SM i Karlstad. Förutom det indivduella loppen skall Tux och jag hoppa in i Ö-landslaget för Meta och fina Kolon som tyvärr har varit sjuk en tid. Skoj men nervöst att springa lag. Tux och jag har sprungit tre SM och i två av dem har vi varit med i toppstriden inför sista loppet. Vi kanske kör vartannat år, i sådant fall så är det diskår i år. Skoj skall vi vilket fall ha, det är min enda plan 🙂 .

3 svar

  1. Tack för din hälsning i min blogg. Lycka till (& ha det så skoj) på SM – vare sig det är ett diskår eller ej! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.