Jeanette och jag har tagit ett gemensamt beslut som känns rätt men är supertråkigt. Det blir inga tuxlingar mellan Talli och Tux. Tillbaka till ruta ett när det gäller jakten på valp för min del. Det känns som om någon försöker säga att jag inte skall ha valp… 🙂 Nej, jag har ingen plan B när det gäller valp och det blir ingen valp nu närmsta tiden då jag hoppas kunna åka en del utomlands och tävla med Tux under sommaren. Jag får slita på det jag har så länge 🙂 .

3 svar

 1. Åh, vad tråkigt!! Jag hade verkligen hoppats på att du skulle få en Tux valp nu. Är så rädd att du ska byta ras, det behövs någon som du som visar fram kelpien 🙂
  Hoppas att det blir en superbra lösning i framtiden!!

 2. Åååå nej!! Precis det jag inte ville höra… 🙁 Verkligen tråkigt.
  Tack för grattis, du kunde ju nollat i första så vi hade fått en ordentligt match i andra loppet! 😉 Håller med cuper är kul och välbehövlig träning för tex. SM. Röstar för fler cuper! 😀

 3. Attans då!
  Avis är jag allt på ert utomlandstävlande – skulle också vilja, men uppenbarligen inte tillräckligt mycket för att få tummen ur och ta reda på vad det finns och sedan anmäla 😉

  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.