Tux och Ozzy tävlade Skåne Open i Hässleholm igår. Enligt Ozzy var det glödande kol på kontaktfälten, det kunde vem som helst se – dom var ju röda! Han passade sig mycket noga för att ens komma nära dom :). Som en liten pingpongboll for han rakt upp i luften så fort han kom i närheten av kontaktfälten.

Dessutom som är inte jag som kör agility med honom utan han som kör agility med mig, ja så känns det vilket fall. Han var dock mycket nöjd med sin insats och han tyckte absolut att han var väl värd den stora pokalen han fick med hem för det var mer än den andra fyrbenta lyckades med 😉 . Jag blev så full i skratt för han gör verkligen bara precis som HAN vill.

Tux och jag diskade oss x2 :oops:. Jag har lite ‘otur’ när jag tänker handling just nu 😉 . Det blir fel och jag hamnar efter och kan inte riktigt reda ut situationen, så var det x2 igår. Men jag hade nog kunnat lösa det på annat sätt dock har jag lite tappat känslan av hur långt jag hinner när jag banvandrar och väljer helt enkelt inte en handling som passar oss. Det var typ likadant i Falkenberg så det väl inte direkt otur utan mer en formsvacka. Tux gick dock bra, kontaktfälten var tillbaka där de ska vara. Jag tryckte på ordentligt och han stod stabilt kvar så nu måste jag jobba vidare med en bra plan så jag bibehåller bättre än jag gjorde förra gången.

Jag gillar cuper, jag tycker det är nyttigt för det är lite speciellt och jag inbillar mig att det är bra träning. Jag vet inte men jag tycker att det är lite nervpirrande, ffa första loppet. Petra och Lira gjorde det vilket fall bra och visade att förra helgens framgångar håller i sig, kanon 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.