Så nära men så långt bort, det känns som en bra summering av lördagens 5 lopp med Tux. Kung Loppan däremot han dubbelnollade  rullatorklasserna (seniorhoppklass x2). Vi tävlade i Vestegnens  i Danmark vilket är supernära för oss, tar knappa 40 minuter att köra.

Tux gick bra, riktigt bra tyvärr strulade jag till det genom att göra oplanerade saker i alla klasser utom en där jag valde frivillig disk (kontaktfält, gick innan släpp). Jag upplever att det är samma sak som har strulat ett tag nu och det är för mig att växla tempo. Jag tenderar att springa på hela tiden, även där jag borde bromsa in och kanske till och med stanna och så hamnar jag på fel ställe eller så  får Tux signalerna för sent. Inte bra helt enkelt.. Flera av loppen var riktigt fina fram till att jag strulade till det.

På lördagskvällen hade premiärgrillning i trädgården:

Större delen av söndagen spenderades ute på promenad, fikandes mm. Tyvärr mådde Ozz dåligt på kvällen så medan jag gick runt med honom passade jag på att fota Turning Torso och lite annat 🙂 . Turning Torso lutar inte, det är bara jag som har glömt att räta upp bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.