Agilityträning igår, vi är en så bra grupp denna termin 😀 . Det är så harmoniskt, lugnt och det gör det ännu roligare att träna. Perfekt! Dessutom är jag så nöjd med att vi har fått gräsmattan gödd och att den skall gödas en gång till. Det har verkligen varit miserabelt med gräs på planen och det känns kanon att vi verkligen får till något. Hoppas nu gräset växer så det knakar, får komma tillbaka till denna post om jag klagar på att vi har för mycket gräs framåt sommaren…

Tux gick egentligen oförskämt bra, nästan lite tråkigt bra. Det vara bara jag som gjorde fel hela tiden och det är roligare att träna hund än att träna sig själv…. 😳 . Jag har så kasst fotarbete i threadles, det är som någon helt plötsligt nitar fast fötterna i marken. Jag gick och funderade på hur man skall få bättre och kvickare fötter och det enda jag kunde komma på var dans. Tydligen var jag inte ensammen om denna tanke….vi funderade på om  inte riverdance kunde vara bra för fotarbetet? 😉 Och tänk som Susanne sa vilka kungar vi skulle vara i pauserna under VM…

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.