Igår smällde vi till med 2 gånger agilityträning i det kalasfina vädret. Första passet på eftermiddagen där jag dels jobbade med threadles och dels med en passage från agilitybanan på ANAM.

anam_svarlinje

Jag är bara SÅ rökt på linjen från 9:an till 12. Vi klarar det men bra blir det inte för jag är inte tillräckligt snabb. Jag testade lite olika alternativ men bäst blev nog ändå bakombyte 9-10 och sedan verkligen försöka pressa för att bakombyta igen 10-11. Då blir svängen 11-12 rätt okej, lite vid. Bakombyter jag inte på 9-10 så flickar han ju fint ut till 11 🙂 (hmm) men han svänger även vänster över 11. Jag antar att han tänker att det måste komma ett bakombyte för annars är inte 11 ett rimligt alternativ för vår del.  Jag testade mest denna lösning för att känna om det fanns någon rimlig chans för mig att behandla situationen som en serpentin och det är det inte för oss. Jag måste helt enkelt bli snabbare…

På kvällen försökte vi bygga upp hoppbanan från ANAM. Det är synd att banorna inte har kommit ut. Jag försökte skissa upp den från minnet. Av någon anledning så blev den svårare denna gång än på ANAM, vilket fall för min del. Hur som helst så provade jag lagerhandling denna gång på slalomen och det fungerade bra om jag fick rätta trycket efter säcken. Om jag var minsta sen att skicka honom så missade han långhoppet, det blev ingen naturlig båge ut mot långhoppet om han svängde för tight från säcken. Däremot var ingången till tunneln inga problem.

hoppbaneskissanam


2 svar

  1. Oj ja så där byggde inte vi ANAM-banan. Hinder9 stod på en linje med 7 och 8, bara lite utanför i djuphet. Men som sagt, ur minnet är inte lätt. Hur som var vi så jävla rökta allihop,ingen av oss klarade den…

  2. Garbo var ju diskad när vi kom så långt på agilitybanan, men jag körde tävlingsmässigt. Och eftersom jag stack tidigt på 9 hann jag faktiskt pusha på 11, däremot for hon iväg som en skållad råtta och svängen till 12 blev jättevid. Skulle absolut vilja testa bakombytesvarianten också.

    På hoppbanan tänkte jag nästan som du skriver. Om vi tar sats redan när jag skickar in henne i säcken så går det att lagerhandla. Annars hade det definitivt vinglat rejält.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.