Ja, man kanske skulle ta och skriva något om tävlingarna? Vi gjorde delar som var bra och många delar som var mindre bra. Jag gjorde en del konstiga handlingsbeslut som jag ångrar och framförallt ångrar jag att jag bannade Tux när han sprang förbi slalom. Jag hade förstås inte sagt slalom och jag kan ju börja där istället för att skälla på min hund, suck. Det är bara att konstatera att jag är inte på topp varken fysiskt eller psykiskt när jag är så trött som jag var under Gåsahoppet. Det var långa dagar, som funktionär ännu längre dagar och kan man inte heller sova så blir dagarna meeeega långa. Jag har var superbesviken över min prestation och över de beslut jag har tagit men gjort är gjort försöker jag intala mig och det är bara att ta nya tag. 🙂

Några av loppen 🙂 , hopplopp av en slump!

3 svar

  1. Det kanske dröjer ett tag innan man kan se videon, laddade precis upp den på tuben…står att den inte är riktigt klar.

  2. Ska bli kul att se er “live” på lördag! Han ser så genomarbetad ut, tänker framför allt på hur fint han tar sig förbi slalom utan att flicka dit i tredje filmen och hur han jobbar för att inte blindbyta på dig i slutet av sista loppet. 😀

  3. Jeg lar meg som alltid imponere over at man klarer holde kontroll på seg selv, hunden og banen!
    Det ser så morro ut å få til AG, men jeg tror ikke jeg har egenskapene som kreves 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.