Även i söndags klev jag upp i arla morgonstund för att första ta en promenad med Piff o Puff och sedan åka ned till mässan för att kolla på lydnad. Lite knäppt men är man hundnörd så är man, antar jag. Jag tog lite bilder men eftersom jag (well, kanske inte jag men ändå) inte är klar med mitt fotoalbum än så lägger jag några bilder här. Det var mörkt och jag ville inte använda blixten, de är så känsliga dessa nobla lydnadshundar 🙂 . Det var skoj att titta på lydnad, det var många riktigt bra. Jag var imponerad. Det var mindre skoj att kolla in i kelpieringen som låg precis bredvid  lydnadsringen och på andra sidan var det BCs som sprang vänster varv.

IMG_0302

Vomba, från Danmark (tror att det är ett kullsyskon till Simic)

IMG_0310

Vinnaren, Mona Kjernholm som gjorde ett jättefint program.

IMG_0313

Marvin vid konen

IMG_0322

marvinvittring

IMG_0346

Okänd BC som blir skickad till rutan 🙂

IMG_0360

Navalls Tease tror jag

IMG_0375

IMG_0376

IMG_0381

IMG_0385

IMG_0398Denna golden var helt otroligt fin. Den imponerade stort på mig, goldens kan vara så otroligt showiga. Denna var snabb, charmig och väldigt väl genomarbetad. Dessutom har den rätt färg, inte någon urblekt blondin. Här är det apporteringsdirigeringen.

IMG_0428

Krollie innan hon skickas till konen och rutan…

IMG_0436

Supercharmig rottis! Den gjorde en så rolig sak, på dirigeringsapporteringen så sprang den och satte sig fot vid tävlingsledaren istället för matte. 😀

6 svar

  1. Hehe, matten till rottisen tyckte nog kanske inte att det var lika kul 🙂

    Sa det nåt om varför BCn på översta bilden hoppar så sjukt högt? Inte kan den väl vara 65 i mankhöjd väl?? Fast man väljer väl själv? Eller?

  2. Fattade inte heller varför de inte sänkte, tror det var för att matten inte sa till helt enkelt.

  3. skoj att se bilder från lydnaden i Malmö! 🙂 jag tog lite bilder, men främst på min träningskompis som har den golden som du gillade. Lidas (goldenhunden) är en helt underbar hund, det är ju nästan så att man funderar på att byta ras. 😉

    ps. har haft problem med min mail, så jag bara undrar om du fick mitt mail ang en bild.

  4. det går jättebra efter påsk. ingen brådska med den så utan jag var bara osäker på om mailet kom fram eller ej, hoppas att du förstår.

    GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.