Alltså vi bor bra men man kan ju drömma lite…Och oj vad jag suktar efter gården vid hål 17, alltså den ligger bredvid hål 17 på golfbanan där jag går dagligen.

hal17

Jag kan verkligen föreställa mig hur mycket mina hundar kommer njuta av den parkliknande tomten och för att inte tala om den fina dammen i parken 🙂 . Huset är inte så dumt det heller, sedan är det fortfarande cykelavstånd till Malmö. Tyvärr är stället inte till salu och om det skulle bli till salu så har jag en liten, liten känsla av att det är utanför vår ‘price range’. Önskar jag vore en Zlatan så jag bara kunde knacka på och lägga ett bud som de inte kunde motstå…

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.