Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

3 svar

  1. Det är jätteintressant att läsa dina tankar. Vi håller ju just nu på med Niina Svartbergs studiecirkel med tävlingsgänget här i stan. Denna vecka ska vi tänka på allt negativt vi säger om oss själva och ojoj… Jag trodde jag hade rätt ok självkänsla men när man blir medveten om det säger jag ofta saker om mig själv som varken är positiva eller särskilt sanna…

  2. Tack så hemskt mycket för förtroendet att läsa dina tankar. Du är nu en bra bit på väg och du kommer bara att bli bättre och bättre på att hantera “gudruns” och tävlingssituationer. Lite läskigt att läsa dina tankar om resultatmål för du har skrivit ner precis det som jag känner. Härligt att du har hittat en coach i Vappu. Det är guld värt.. Jag är en av många som tycker du är grym och verkligen är värd att åka på crufts. Du var ju bäst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.